כופתאות תפוחי האדמה של סבתא
כופתאות תפוחי האדמה של סבתא יכולות להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה, אגוז מוסקט טחון, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחי אדמה של סבתא, סלט תפוחי אדמה של סבתא, ו סלט תפוחי אדמה של סבתא.
הוראות
דמעה מתגלגלת ל-1/2 אינץ'. חתיכות; מניחים בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
במחבת גדולה מחממים שמן על בינוני-גבוה.
מוסיפים לחם; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד קלוי קלות.
בקערה קטנה שלבו את תפוחי האדמה, הביצה, אגוז המוסקט והלחם.
הוסף מספיק קמח כדי להשיג עקביות רצויה כדי לעצב לכדורים. בידיים מקומחות מעצבים תערובת ל -3 אינץ'. ביצים.
ממלאים תנור הולנדי שני שלישים מלאים במים; מביאים לרתיחה. מוסיפים בזהירות כופתאות. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתה יוצא נקי. בינתיים, בסיר כבד, מחממים חמאה על אש בינונית עד להזהבה.
מגישים כופתאות חמות עם חמאה.