קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים

כופתאות תפוחים
כופתאות תפוחים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 812 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, קמח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
חותכים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מפזרים את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, ערבוב היטב עם מזלג עד כל הקמח הוא רטוב. לאסוף את הבצק יחד, ולחץ אותו לתוך מלבן 6x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
4
מפזרים מעט קמח על קרש חיתוך או משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים את 1/3 של הבצק עם סכין; להפריש. על פני השטח המשוריין, מניחים 2/3 מהבצק. לשטח את הבצק באופן שווה, באמצעות ידיים או מערוך, לתוך ריבוע 14 אינץ'; לחתוך 4 ריבועים. לשטח את 1/3 הנותרים של הבצק לתוך מלבן 14x7 אינץ'; לחתוך 2 ריבועים. יהיו לך 6 ריבועי בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
סכיןסכין
6
הסר את קצה הגבעול מכל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
7
מניחים את התפוח על קרש חיתוך. באמצעות סכין קילוף, לחתוך סביב הליבה על ידי דוחף את הסכין ישר לתחתית של התפוח ולמשוך למעלה. תזיז את הסכין ותעשה את החתך הבא. חזור עד שיש לך לחתוך סביב ליבת התפוח. דחוף את הליבה מהתפוח. (או להסיר את הליבות עם corer תפוח.) מקלפים את התפוחים בסכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תפוח קוררתפוח קורר
סכיןסכין
8
מניחים 1 תפוח על מרכז כל ריבוע של בצק. בקערה קטנה, מערבבים את הצימוקים והאגוזים. ממלאים את מרכז כל תפוח בתערובת צימוקים. להרטיב את הפינות של כל ריבוע עם כמות קטנה של מים; להביא 2 פינות מנוגדות של הבצק מעל תפוח ולחץ פינות יחד. מקפלים בצדדים של פינות שנותרו; להביא פינות מעל אפל ולחץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
בצקבצק
מיםמים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מניחים כופתאות בתבנית אפיית זכוכית 13x9 אינץ ' (3 ליטר).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
10
בסיר 2 ליטר, מחממים את הסוכר החום ומים 1 1/3 כוסות לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. בזהירות לשפוך את סירופ הסוכר סביב הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ פשוטסירופ פשוט
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
אופים כ 40 דקות, סירופ כפיות על תפוחים 2 או 3 פעמים, עד הקרום הוא השחמה ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חם או מקורר עם סירופ מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת