קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

כופתאות תפוחים מיושנות

כופתאות תפוחים מיושנות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? כופתאות תפוחים מיושנות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כופתאות תפוחים מיושנות, כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, ו עוף מיושן & כופתאות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
על משטח מקומח קל, לגלגל מאפה לתוך מלבן גדול, על 24 על ידי 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים ל 6 חתיכות מרובע.
4
מניחים תפוח על כל ריבוע מאפה עם פתח cored כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים חמאה ל 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים 1 חתיכת חמאה בפתיחת כל תפוח; שמור את החמאה שנותרה לרוטב. מחלקים סוכר חום בין תפוחים, תוקע כמה בתוך כל פתח cored והשאר סביב הבסיס של כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
8
עם קצות אצבעות רטובות מעט, להביא פינה אחת של כיכר בצק עד החלק העליון של התפוח, ולאחר מכן להביא את הפינה הנגדית למעלה ולחץ יחד. להעלות את שתי הפינות שנותרו, ולאטום. מעט לצבוט את הבצק בצדדים כדי לאטום לחלוטין את התפוח. חזור עם התפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים בתבנית אפייה מוכנה.
10
בסיר, לשלב מים, סוכר לבן, תמצית וניל וחמאה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה בסיר גדול. מרתיחים במשך 5 דקות, או עד סוכר מומס. בזהירות לשפוך על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות.
13
מניחים כל כופתה תפוח בקערת קינוח, ולכפות קצת רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך