כופתאות תפוחים מיושנות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? כופתאות תפוחים מיושנות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כופתאות תפוחים מיושנות, כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, ו עוף מיושן & כופתאות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 9x13 מחבת אינץ'.
על משטח מקומח קל, לגלגל מאפה לתוך מלבן גדול, על 24 על ידי 16 אינץ'.
מניחים תפוח על כל ריבוע מאפה עם פתח cored כלפי מעלה.
מניחים 1 חתיכת חמאה בפתיחת כל תפוח; שמור את החמאה שנותרה לרוטב. מחלקים סוכר חום בין תפוחים, תוקע כמה בתוך כל פתח cored והשאר סביב הבסיס של כל תפוח.
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט על התפוחים.
עם קצות אצבעות רטובות מעט, להביא פינה אחת של כיכר בצק עד החלק העליון של התפוח, ולאחר מכן להביא את הפינה הנגדית למעלה ולחץ יחד. להעלות את שתי הפינות שנותרו, ולאטום. מעט לצבוט את הבצק בצדדים כדי לאטום לחלוטין את התפוח. חזור עם התפוחים הנותרים.
מניחים בתבנית אפייה מוכנה.
בסיר, לשלב מים, סוכר לבן, תמצית וניל וחמאה שמורה.
מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה בסיר גדול. מרתיחים במשך 5 דקות, או עד סוכר מומס. בזהירות לשפוך על כופתאות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות.
מניחים כל כופתה תפוח בקערת קינוח, ולכפות קצת רוטב מעל.