קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni
מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מי גבינה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק כופתאות (Pelmeni) , מרק עוף כופתאות מסורתי, ו Cheremsha (סלט בצל סיבירי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת בצק פלמני
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
התחל עם הבצק, תהליך איטי ומתמשך. זרוק שתי כוסות קמח על הדלפק שלך, עושה באר במרכז הקמח, ומניח שישה חלמוני ביצה לתוך הבאר יחד עם מעט מלח ים לא מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מערבבים את הבצק ביד, מוסיפים מי גבינה ומערבבים עד שלא יישארו גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים את הבצק בקערה מכוסה ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך יומיים עד שלושה.שמור על עצמך, כל יום, כדי לפרוח את הידיים, אגרוף למטה את הבצק, להוסיף על 1/2 עד 3/4 כוס קמח נוסף ללוש את הבצק במשך כחמש עד עשר דקות.ביום השלישי, לאחר שהאכלת את הבצק הפלמני בקמח ולשת אותו היטב, דלפקי הקמח ומשליכים את הבצק לתוך נחש ארוך בעובי של 1 1/2 עד 2 אינץ'.תן לבצק לנוח בזמן שאתה מכין את מילוי pelmeni.הכנת מילוי פלמני וגימור הפלמני
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כאשר הבצק הפלמני נח, משלבים את הבשרים הטחונים יחד עם בצל צהוב טחון דק ומניחים בצד.קמצוץ על בצק כפית אחת מן הנחש pelmeni, לשטח אותו לתוך מעגל לגלגל אותו דק מאוד – על 1/16th של אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים את כפית אחת מילוי pelmeni למרכז הבצק התגלגל, לקפל לשניים, אבטחת הקצוות של pelmeni יחד, כך שהוא לא להיפתח כאשר נתון לקשיחות של רותחים. תמשיכו לעבוד על הבצק של פלמני ותמלאו אותו עד ששניהם יהיו מותשים.להביא שני ליטרים של בשר תוצרת בית או מים מלוחים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולשחרר את פלמני הממולא ומאובטח לסיר לרתיחה, עובד בקבוצות של שישה עד שמונה pelmeni כדי לא להעמיס את הסיר.אפשר לפלמני להתבשל במלאי או במים מלוחים עד שהם עולים לפני השטח מרצונם, בערך שלוש עד ארבע דקות, ואז מוציאים אותם מהסיר ומניחים אותם בצד כשאתם ממשיכים לעבוד בקבוצות עד שבישלתם את כל הפלמני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגישים את הפלמני חם, מעוטר בשמנת חמוצה או קרם פרייצ ' ה, שמיר טרי חתוך ומתובל לפי הטעם עם קומץ של מלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמירשמיר