קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

כיוונים חדשים בוודאות.ג'לי מבושל ריבה או ג' לי

כיוונים חדשים בוודאות.ג'לי מבושל ריבה או ג' לי
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין טבעוני? כיוונים חדשים בוודאות.ג'לי מבושל ריבה או ג' לי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פקטין פירות עם ג'לי, ריבה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בטח.JELL Jalapeñג'לי, בטח.ג'לי סמבוק, ו פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran.

הוראות

1
הכן צנצנת: לשטוף צנצנת חצי ליטר אחד הלהקה בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
יוצקים מים רותחים על מכסה שטוח אחד בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
הכן תערובת פקטין: בהדרגה להוסיף פקטין למים קטנים (1-qt.) סיר, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה על חום בינוני; להרתיח 2 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום.
7
הכן אצווה משפט: למדוד ריבה או ג ' לי, סוכר 1 כף. של תערובת פקטין לתוך קטן (1-qt.) סיר. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שאינו מפסיק מבעבע כאשר מעורבב) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 30 שניות.; ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ג'ליג'לי
סוכרסוכר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת. מיד לשפוך לתוך צנצנת מעוקר. לכסות ולתת לעמוד עד 24 שעות כדי לבדוק סט של ריבה או ג ' לי. בינתיים, לאחסן הנותרים תערובת פקטין במקרר. חנות צנצנת ריבה או ג ' לי מ אצווה המשפט במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ג'ליג'לי
ריבהריבה
9
הכן את שארית האצווה: אם אצווה המשפט קובע משביע רצון, להכין את שארית אצווה ב 6-עד 8-qt. stockpot, remaking לא יותר מ 8 כוסות ריבה או ג 'לי בבת אחת ושימוש בכיוונים זהים עבור אצווה משפט עם המדדים המפורטים לעיל של סוכר פקטין עבור כל 1 כוס ריבה או ג' לי. מצקת לתוך צנצנות מעוקרים, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ג'ליג'לי
סוכרסוכר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מצקתמצקת
10
צנצנות תהליך: להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות. עבור ג ' לי; 10 דקות. לריבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
מיםמים
ריבהריבה
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע מכסים עם אצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.) להשליך כל תערובת שאריות פקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין