כיכר בשר בבישול איטי
כיכר בשר בבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -45 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 671 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-10 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .
הוראות
בקערה טורפים ביצה וחלב. מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הבצל, הפלפל הירוק, המלח והפלפל.
מוסיפים את הבקר ומערבבים היטב. יוצרים כיכר עגולה.
מניחים בתוך 5-Qt. בישול איטי.
מורחים קטשופ על הכיכר. מסדרים גזר מסביב לכיכר. קולפים רצועה סביב מרכז כל תפוח אדמה; מניחים תפוחי אדמה מעל גזר.
מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך שעה. להפחית את החום לנמוך; מכסים ומבשלים 7-8 שעות יותר או עד שלא נשאר ורוד בבשר והירקות רכים.