קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

כיכר בשר בבישול איטי

כיכר בשר בבישול איטי
כיכר בשר בבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -45 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 671 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-10 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .

הוראות

1
בקערה טורפים ביצה וחלב. מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הבצל, הפלפל הירוק, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ'ילי אדום תאילנדימשחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
לחם שיבולת שועל בן יום בקוביותלחם שיבולת שועל בן יום בקוביות
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
1-1/2 כוסות חלב אורז1-1/2 כוסות חלב אורז
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובהסירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
2
מוסיפים את הבקר ומערבבים היטב. יוצרים כיכר עגולה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים6 עד 7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
3
מניחים בתוך 5-Qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
קוביות תפוחי אדמה קפואות עם פלפלים ובצל, מופשרתקוביות תפוחי אדמה קפואות עם פלפלים ובצל, מופשרת
4
מורחים קטשופ על הכיכר. מסדרים גזר מסביב לכיכר. קולפים רצועה סביב מרכז כל תפוח אדמה; מניחים תפוחי אדמה מעל גזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
גבינת פקורינו מגוררתגבינת פקורינו מגוררת
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 עד 1/2 כוס ריבת פטל1/4 עד 1/2 כוס ריבת פטל
5
מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך שעה. להפחית את החום לנמוך; מכסים ומבשלים 7-8 שעות יותר או עד שלא נשאר ורוד בבשר והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה1 פאונד פנה או פארפאלה
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכיםל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים