קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כיכר בשר מרק ירקות

כיכר בשר מרק ירקות
מתכון זה מכין 6 מנות עם 80 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, מרק ירקות צמחוני מרוכז, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו ירקות " בשר " כיכר, כיכר בשר ירקות, ו ירקות [בשר] כיכר (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להשרות לחם במרק במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, הביצה, המלח והפלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-8 אינץ'. איקס 4-אין. סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
קו 11-ב. איקס 7-אין. אפייה צלחת עם לסכל ולשמן את רדיד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים כיכר בשר במחבת; למעלה עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים, חשופים, ב 350 ל 50-60 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ליטר ובשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.