קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיכר שוויצר בצל

כיכר שוויצר בצל
כיכר בצל שוויצרית דורשת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 8 ומחירו 1.02 דולר למנה . מנה אחת מכילה 364 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם חרדל, בצל, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . מתכונים דומים: כיכר בצל שוויצרית , כיכר פטריות שוויצרית וכיכר בשר גבינה שוויצרית .

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, החרדל ומיץ הלימון; מבשלים ומערבבים במשך 10-12 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מסירים מהאש.
4
מברישים דפנות חתוכות של הלחם בחלק מהחמאה מהתבנית. כף תערובת בצל על תחתית הלחם; למעלה עם גבינה. החלף את החלק העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עוטפים כיכר בנייר כסף; להניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. פורסים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק