כיכר שוויצר בצל
כיכר בצל שוויצרית דורשת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 8 ומחירו 1.02 דולר למנה . מנה אחת מכילה 364 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם חרדל, בצל, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . מתכונים דומים: כיכר בצל שוויצרית , כיכר פטריות שוויצרית וכיכר בשר גבינה שוויצרית .
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, החרדל ומיץ הלימון; מבשלים ומערבבים במשך 10-12 דקות או עד לריכוך.
מברישים דפנות חתוכות של הלחם בחלק מהחמאה מהתבנית. כף תערובת בצל על תחתית הלחם; למעלה עם גבינה. החלף את החלק העליון של הלחם.
עוטפים כיכר בנייר כסף; להניח על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. פורסים ומגישים חם.