כיכרות בשר איטלקיות
כיכרות בשר איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 319 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון זה מטעם הבית דורש בצל, חלב, קטשופ ובשר חזיר טחון. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . עם ציון כפית של 44% , מנה זו טובה. נסו את רביולי אפוי ורוטב בשר , עלי סלק ותירס טרי בצ'ילי בשר אדום לוהט , וקציצות בשר גרמניות פריקדלן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הביצים, פירורי הלחם, החלב, 1/2 כוס גבינה, בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח שום ו-1/2 כפית תיבול איטלקי. פזרו את תערובת הבשר מעל וערבבו היטב. צרו 10 כיכרות לחם אישיות.
מניחים על רשת בתבנית אפייה גדולה ורדודה משומנת.
מורחים קטשופ על הכיכרות; מפזרים את הגבינה הנותרת ואת התיבול האיטלקי.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-55 דקות עד שמדחום מראה 71 מעלות צלזיוס.