כיס תפוח חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כיס תפוחים חם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 563 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, תפוחים, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. מתכונים דומים: פאי תפוחים בכיס, פאי כיס חמוציות תפוחים, ו אמפנדות: אוכל הכיס המושלם (: פאי תפוחים 'פנאדות).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה זורקים פרוסות תפוחים יחד עם סוכר, קמח, מלח, תבלין פאי תפוחים ותמצית וניל עד לציפוי אחיד.
הניחו בצק פאי שטוח על תבנית אפייה משומנת קלות. ערמו תפוחים בצד אחד של הבצק והשאירו גבול בגודל 1 אינץ'.
מברישים את הגבול ואת חצי הצד הנגדי של הבצק בחלב. מקפלים בצק על תפוחים, נזהרים לא למלא יתר על המידה או שהבצק ייקרע. מקפלים מעל הקצוות וצובטים יחד לאיטום.
חותכים כמה חריצים קטנים בחלק העליון של הכיס בעזרת סכין חדה, ואז מברישים את החלק העליון בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שהוא מתקלף וזהוב.
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר.