פרפה של Dulce de Leche, מחית מנגו & קרם בניחוח שקדים
פרפה של Dulce de Leche, מחית מנגו & קרם בניחוח שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. אם יש לך סוכר, שקדים מצופים שוקולד, עוגיות tuille, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו מנגו & Dulce de Leche Macaron, שקדים Leche Crã ¶ , ו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מנגו, ¼ - כוס סוכר, ומים בבלנדר ו מחית עד חלקה. עושה בערך 3 כוסות.הפוך dulce de leche: מחממים התנור ל 425 F.
יוצקים אחד יכול (400 גרם/14 אונקיות) של חלב מרוכז ממותק (לא התאדה חלב) לתוך צלחת עוגת זכוכית או צלחת אפייה רדודה. מוסיפים כמה גרגרי מלח ים.הגדר את צלחת העוגה בתוך מחבת גדולה יותר, כגון מחבת צלייה, ולהוסיף מים חמים עד שהוא מגיע באמצע הצד של צלחת העוגה.מכסים את צלחת העוגה בנוחות עם רדיד אלומיניום ואופים במשך זמן רב כמו 1 ½ שעות. (בדוק כמה פעמים במהלך האפייה ולהוסיף מים נוספים למחבת הצלייה לפי הצורך, זה לא יכול לקחת את כל הזמן).לאחר dulce de leche הוא משחי יפה ומקורמל, להסיר מהתנור ולתת מגניב. פעם מגניב, להקציף עד חלקה.לאחסן במקרר עד מוכן לשרת. חם בעדינות באמבט מים חמים או בתנור מיקרוגל לפני השימוש.הפוך את קרם בניחוח שקדים: הכה את הקרם, תמצית שקדים וסוכר שנותר עם מיקסר חשמלי, עד פסגות רכות עבור, לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש.הרכבה: באמצעות כוס יין גדולה חלופי בובות גדולות של מחית מנגו, dulce de leche, וקרם בניחוח שקדים.
מקשטים עם עוגיות tuille ושקדים מצופים שוקולד. ניתן גם להוסיף כמה שקדים מצופים שוקולד לתחתית