קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

כיסוני דגים מעושנים עם סלק ויניגרט

כיסוני דגים מעושנים עם סלק ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מעושנים Fritters עם סלק ויניגרט. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז,, פסקטריאן, קטוגני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כיסוני סלק, סלק וכרישה עם יוגורט ולימון, ו דג בקלה מטוגן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. סלק בנפרד בנייר כסף, מקםעלסדין אפייה rimmed, וצולים untiltender, 50-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בואו מגניב. לקלף ולקצץ לקוביות 1/4".
3
להקציף מיץ לימון, חזרת, וvinegar בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף, לטאטא כדי להתמזג היטב. עונת withsalt. לעשות קדימה: סלק ויניגרט יכול להיות עשה 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Placecod על תבנית אפייה rimmed. לשפשף עם1 שמן כפות. צלוי עד רק אטום, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
תן לדגים להתקרר, ואזלפייק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מערבבים בקלה, דג לבן, ביצים, שאלוט, מצה, עירית, 2 כפות שמיר, ו 2 כפות מלח בקערה בינונית. עונת withpepper ומערבבים במרץ לשלב (תערובת תהיה נוקשה). האם קדימה: Frittermixture יכול להתבצע 1 יום קדימה; coverand צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
דג לבןדג לבן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מצותמצות
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°;להגדיר מתלה חוט בתוך גיליון rimmedbaking גדול.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חום שנותר 4 כפות oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.עבודה בקבוצות, ירידה scant 1/4-cupfuls של תערובת fritter למחבת; לחץ בעדינות עם מרית כדי לשטח. קוק, turningonce והוספת שמן יותר במידת הצורך, untilgolden חום ופריך בקצוות, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
תעבירי את ה " מדף " מוכן. להתחמם בתנור whilecooking הנותרים fritters.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים סלק לתוך ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9
Servefritters עם ויניגרט; למעלה עם שמיר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמירשמיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.