תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מעושנים Fritters עם סלק ויניגרט. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז,, פסקטריאן, קטוגני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כיסוני סלק, סלק וכרישה עם יוגורט ולימון, ו דג בקלה מטוגן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400°f. סלק בנפרד בנייר כסף, מקםעלסדין אפייה rimmed, וצולים untiltender, 50-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בואו מגניב. לקלף ולקצץ לקוביות 1/4".
3
להקציף מיץ לימון, חזרת, וvinegar בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף, לטאטא כדי להתמזג היטב. עונת withsalt. לעשות קדימה: סלק ויניגרט יכול להיות עשה 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Placecod על תבנית אפייה rimmed. לשפשף עם1 שמן כפות. צלוי עד רק אטום, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
תן לדגים להתקרר, ואזלפייק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מערבבים בקלה, דג לבן, ביצים, שאלוט, מצה, עירית, 2 כפות שמיר, ו 2 כפות מלח בקערה בינונית. עונת withpepper ומערבבים במרץ לשלב (תערובת תהיה נוקשה). האם קדימה: Frittermixture יכול להתבצע 1 יום קדימה; coverand צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
דג לבן
שאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מצות
שמיר
(קיבלר)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°;להגדיר מתלה חוט בתוך גיליון rimmedbaking גדול.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חום שנותר 4 כפות oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.עבודה בקבוצות, ירידה scant 1/4-cupfuls של תערובת fritter למחבת; לחץ בעדינות עם מרית כדי לשטח. קוק, turningonce והוספת שמן יותר במידת הצורך, untilgolden חום ופריך בקצוות, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
תעבירי את ה " מדף " מוכן. להתחמם בתנור whilecooking הנותרים fritters.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.