כיסוני חומוס עם רוטב יוגורט
כיסוני חומוס עם רוטב יוגורט הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. לך לחנות ותביא כמון, חומוס, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 358 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו כיסוני חומוס עם רוטב טבילת יוגורט, chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, ו צ'יקפיאה עם רוטב צזיקי (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים חומוס משומר, במקום בקערה גדולה, בערך מחית עם מזלג.
מערבבים קמח ואבקת אפייה ומפזרים על חומוס.
מקציפים ביצה ומשלבים עם חלב וטחינה; שופכים על החומוס ומערבבים עד לשילוב מלא.
כדי להפוך את רוטב יוגורט, לשלב מלפפון, יוגורט ולימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים שמן למחבת עד שהוא מגיע חצי הדרך למעלה בצד.
חום בעדינות על חום בינוני עד שהוא מגיע 177°, או כף עם קצת הבלילה על זה רוחש כאשר הניח את השמן.
מוסיפים את הבלילה על ידי כף-פול לשמן החם, מבשלים בקבוצות קטנות עד שהירקות פריכים וזהובים, ושומרים על כיסונים מוגמרים חמים בתנור נמוך.
מפזרים מלח ומגישים עם רוטב יוגורט.