כיסוני לחם
הכנת כיסוני לחם אורכת כ -35 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות עם 469 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.86 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, חלב, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 58% , וזה טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את אלו בונדה ~ כיסוני תפוחי אדמה חריפים מצופים בבלילה מטוגנת, כיסוני תפוחים ברוטב פנטה וכיסונים אסייתיים .
הוראות
פורסים את הגלילים דק ומשרים אותם בחלב, עד שהם לחים אך לא רטובים.
ממיסים חמאה במחבת קטנה ומטגנים את החזיר עם בצל ופטרוזיליה.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים ומביאים לרתיחה. בינתיים, מוסיפים ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת הלחם/חלב ומערבבים עם מוקפצים של חזיר/בצל.
מערבבים היטב ומעצבים לצורת כיסונים.
מבשלים במים מומלחים במשך 20 דקות ומגישים מיד.