כיסוני צדפה ותירס
צדפות ותירס כיסונים יכולים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פובלנו צ'ילה, פלפל, צדפות קטנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כיסוני צדפה, כיסוני צדפה, ו כיסוני צדפה.
הוראות
בזהירות לפתוח צדפות, ולהסיר בשר. חיתוך גס; ניקוז.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. מערבבים תירס ואת 4 החומרים הבאים. מקפלים בצדפות.
לטאטא חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת צדפות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי 4 ליטר; חום עד 36
בזהירות טיפה הבלילה על ידי כף גדוש בשמן; ומטגנים 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב, פונה עם כפית מחוררת.
הערה: אתה יכול להחליף 1/4 כוס סחוט, קצוץ צדפות משומר עבור טרי.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.