כיסוני תירס טריים
כיסוני תירס טריים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך שמן צמחי, קמח, עצמי עולה תערובת קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תירס טרי ומטוגנים במיה, כיסוני תירס ועגבניות טריים, ו כיסונים עם תירס טרי וסלסה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את התירס והבצל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, 5 עד 6 דקות.
בקערה בינונית, לשלב את תערובת קמח התירס, קמח ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החמאה וביצים, ולהוסיף לתערובת הקמח, ערבוב רק עד החומרים היבשים הם רטובים. מערבבים את תערובת התירס והגבינה.
בתנור הולנדי בינוני, יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ'; חום עד 360 מעלות F. בקבוצות, להפיל את הבלילה על ידי ערימות כפות לתוך השמן החם. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.