כיסחתי מקרוני וגבינה.
מקרוני וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך קמח, גבינת pepperjack, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות חמאה.
לטאטא בקמח ומבשל, ערבוב, 1 דקה. קצת בכל פעם, להקציף בחלב, חרדל, מלח, פלפל ורוטב חם. מביאים לרתיחה עדינה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים 1 דקה, ואז להסיר מן החום להקציף pepperjack, צ ' דר פרמזן עד חלקה. מערבבים פסטה מבושלת ויוצקים לתוך צלחת אפייה 2 ליטר רדודה.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה. מערבבים פירורי לחם ואבקת צ ' ילי.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.