כיסי פיתה מתובלים מבורגור מראש עם גרגרי חומוס מתובלים, גזר וטחינה
, המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חיטה בולגורית, טחינה, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: הפוך מראש עוף צלוי וסלט כרוב עם טחינה, משמשים ושקדים, הפוך מראש גזר אפוי, ו שווארמה-פיתת עוף מתובלת ברוטב טחינה-יוגורט.
הוראות
להביא 1 כוס מים 1/2 כפית מלח להרתיח בסיר.
להוסיף בולגור, לחזור לרתיחה, ומבשלים עד הנוזל נספג, על 5 דקות.
בואו לשבת את החום במשך 5 דקות; מוך עם מזלג. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת מחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים גזר וחומוס למחבת; מערבבים בכוסברה ופפריקה.
מערבבים את המעיל ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד ריחני וגזר מתרככים, כ 3 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים בבולגור. מתבלים לפי הטעם במלח.
להקציף יחד טחינה, מים חמים, ו 1 1/2 כפיות מיץ לימון עד חלקה מאוד. מערבבים לתוך חומוס ו בולגור מעיל.
יוצקים הנותרים מיץ לימון לקפל פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מיד, או לתת להתקרר מעט ואז לקרר. מחממים למחרת במיקרוגל, מכוסים במגבת נייר לחה, לפני מילוי לתוך חצאי פיתות, או דברים לתוך פיתות פעם מקורר ומקרר עד מוכן לאכול בטמפרטורת החדר או קר.