כיסי פיתה עוף וארוגולה
מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.99 דולר למנה. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 20 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ארוגולה, גרידת לימון, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו כיסי פיתה עוף, כיסי פיתה ירקות עוף, ו כיסי פיתה קריביים עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מסדרים את חצאי הפיתות על תבנית עם נייר אפייה ואופים 5 עד 7 דקות עד שהם מחוממים.
בקערה גדולה שלבו את המיונז, גרידת הלימון ופסטו הארוגולה. מערבבים פנימה את קוביות העוף.
להרכבת כיסי הפיתות ממלאים כל חצי פיתה בתערובת העוף. למעלה עם עגבניות ו 1/4 כוס ארוגולה ומגישים.
לפסטו מערבבים את הארוגולה והשום במעבד מזון עד קצוץ דק. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את השמן בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים פנימה פרמזן ומלח ופלפל.