כלבי תירס לובסטר
כלבי תירס לובסטר יכולים להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. זה הר ד ' אובר יש 1605 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 99 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 605 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אבקת אפייה, קמח תירס, חלב חמאה וקאיין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: מיני כלבי תירס חלפיניו ועקיצות כלבי תירס {ללא גלוטן}, גורי קלח תירס (כלבי תירס), ו גורי קלח תירס (כלבי תירס).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לכלבי תירס הלובסטר: בסיר גדול מביאים לרתיחה מים מומלחים, בערך 1 ליטר (מספיק כדי לכסות את זנבות הלובסטר). שיפוד את זנבות הלובסטר כדי למנוע מהם להתכרבל כשאתה מכניס אותם למים הרותחים. זרוק את זנבות לובסטר במים רותחים ומבשלים במשך 4 דקות.
מוציאים את הזנבות מהמים ומיד נופלים למי קרח. לאחר הצינון, לאחר כ -5 דקות, מוציאים מהמים, מוציאים את השיפודים, מוציאים את הבשר מהקליפות ומניחים בצד.
שלב בקערה בינונית את קמח התירס, הקמח, 1 כף המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקאיין. בקערה נפרדת משלבים את החלב, התירס המוקרם, הבצל והדבש.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עם מטרפה. יהיו גושים בסיום.
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 365 מעלות צלזיוס.
הכניסו שיפוד לכל זנב וטבלו בבלילה, והקפידו על ציפוי אחיד. בזהירות ירידה לתוך הטיגון ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות.
מוציאים ומניחים לנוח על מגבות נייר למשך 2 דקות להתקרר כדי שהאיולי לא יימס.
לאיולי: בבלנדר מחית את גרידת הלימון, מיץ הלימון, השאלוט והשום. בקערה, לקפל פירה לתוך מיונז ומניחים לתוך בקבוק שפריץ.
מזלפים את איולי הלימון על כלבי התירס של הלובסטר, ומקשטים בפפריקה, עירית קצוצה ופטרוזיליה. תהנה!
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לכלב תירס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה