קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

כלבי תירס עוף מטוגן

כלבי תירס עוף מטוגן
כלבי תירס עוף מטוגנים עשויים להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הדרומי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת אפייה, שמן צמחי, אוזן תירס ודבש. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה די טוב. נסו כלבי תירס עוף חריף עם רוטב צ'ילי תוצרת בית , מיני כלבי תירס ג'לפנו ונגיסות כלבי תירס {ללא גלוטן} וגורי קלח תירס (כלבי תירס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבזור מיוחד: שמונה שיפודי עץ 8 אינץ'; מדחום לטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
טורפים יחד 1/2 כוס מהחמאה, הרוטב החם ו-1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את רכות העוף ומערבבים לציפוי. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לבלילת כלבי התירס, חותכים את התירס מהקלח ומעבירים לבלנדר. השתמש בגב סכין כדי לגרד את החלב מהקלח ולהוסיף לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים את יתרת החמאה, הדבש וכפית מלח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. כשהבלנדר כבוי, מוסיפים 1 1/4 כוסות מהקמח, קמח התירס ואבקת האפייה. השתמשו בכף עץ או במרית גומי כדי לערבב קלות את החומרים היבשים לתוך תערובת התירס עד שהם מתאחדים. מערבבים עד שהתערובת חלקה ברובה (כמה גושים זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
ממלאים תנור או סיר הולנדי גדול עד מחציתו בשמן ומחממים ל-350 מעלות F על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
בזמן שהשמן מתחמם, מוציאים את רכות העוף מתערובת החמאה על תבנית מרופדת במספר שכבות של נייר סופג. מייבשים את העוף עם נייר סופג נוסף. השתמשו במזמרה למטבח כדי לחתוך את הקצה המחודד של כל שיפוד. הכנס בזהירות שיפוד 1 בערך שלושת רבעי דרך כל רך עוף. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
יוצקים את 1/2 כוס הקמח הנותרת לצלחת. מתבלים קלות במלח. עובדים עם בשר עוף אחד בכל פעם, מטפטפים פנימה את הקמח המתובל ואז טובלים בזהירות בבלילה (שעדיין נמצאת בבלנדר), תוך כדי טבילה מלאה. מטה את הבלנדר לפי הצורך כדי להקל על כיסוי העוף בבלילה. מניחים בזהירות את העוף החבוט בשמן ומטגנים עד שהעוף מבושל והחלק החיצוני מזהיב, כ-5 דקות, הופכים מדי פעם. אין לטגן יותר מ-3 בשר עוף בכל פעם, אחרת הם יידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מעבירים את "כלבי התירס" המטוגנים לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי שמן. מתבלים בנדיבות במלח. מטגנים, בלילה ומטגנים את העוף הנותר. אפשרו לכלבי התירס לשבת לפחות 5 דקות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
מגישים עם רוטב חריף, קטשופ, חרדל דבש או חרדל צהוב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק