כלבי תירס עוף מטוגן
כלבי תירס עוף מטוגנים עשויים להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הדרומי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת אפייה, שמן צמחי, אוזן תירס ודבש. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה די טוב. נסו כלבי תירס עוף חריף עם רוטב צ'ילי תוצרת בית , מיני כלבי תירס ג'לפנו ונגיסות כלבי תירס {ללא גלוטן} וגורי קלח תירס (כלבי תירס) (מתכונים דומים).
הוראות
אבזור מיוחד: שמונה שיפודי עץ 8 אינץ'; מדחום לטיגון עמוק
טורפים יחד 1/2 כוס מהחמאה, הרוטב החם ו-1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את רכות העוף ומערבבים לציפוי. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד לילה.
לבלילת כלבי התירס, חותכים את התירס מהקלח ומעבירים לבלנדר. השתמש בגב סכין כדי לגרד את החלב מהקלח ולהוסיף לבלנדר.
מוסיפים את יתרת החמאה, הדבש וכפית מלח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. כשהבלנדר כבוי, מוסיפים 1 1/4 כוסות מהקמח, קמח התירס ואבקת האפייה. השתמשו בכף עץ או במרית גומי כדי לערבב קלות את החומרים היבשים לתוך תערובת התירס עד שהם מתאחדים. מערבבים עד שהתערובת חלקה ברובה (כמה גושים זה בסדר).
ממלאים תנור או סיר הולנדי גדול עד מחציתו בשמן ומחממים ל-350 מעלות F על אש בינונית.
בזמן שהשמן מתחמם, מוציאים את רכות העוף מתערובת החמאה על תבנית מרופדת במספר שכבות של נייר סופג. מייבשים את העוף עם נייר סופג נוסף. השתמשו במזמרה למטבח כדי לחתוך את הקצה המחודד של כל שיפוד. הכנס בזהירות שיפוד 1 בערך שלושת רבעי דרך כל רך עוף. לְהַפְרִישׁ.
יוצקים את 1/2 כוס הקמח הנותרת לצלחת. מתבלים קלות במלח. עובדים עם בשר עוף אחד בכל פעם, מטפטפים פנימה את הקמח המתובל ואז טובלים בזהירות בבלילה (שעדיין נמצאת בבלנדר), תוך כדי טבילה מלאה. מטה את הבלנדר לפי הצורך כדי להקל על כיסוי העוף בבלילה. מניחים בזהירות את העוף החבוט בשמן ומטגנים עד שהעוף מבושל והחלק החיצוני מזהיב, כ-5 דקות, הופכים מדי פעם. אין לטגן יותר מ-3 בשר עוף בכל פעם, אחרת הם יידבקו אחד לשני.
מעבירים את "כלבי התירס" המטוגנים לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי שמן. מתבלים בנדיבות במלח. מטגנים, בלילה ומטגנים את העוף הנותר. אפשרו לכלבי התירס לשבת לפחות 5 דקות לפני האכילה.
מגישים עם רוטב חריף, קטשופ, חרדל דבש או חרדל צהוב.