כמהין השוקולד של רוברט לינקס
שוקולד טראפלס של רוברט לינקס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 35 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מטבל התירס של רוברט, יותר טוב מרוברט רדפורד., ו Robert E. Lee Bundt.
הוראות
דק קוצצים 8 אונקיות של השוקולד ולשים בקערה.
מביאים שמנת כבדה לרתיחה בסיר כבד קטן. ודא המחבת שלך היא קטנה, כך תאבד את הכמות הקטנה ביותר של שמנת כדי אידוי, וכבד, אשר ישמור את השמנת מלצרוב. לינקס מבשל את השמנת שלו שלוש פעמים-הוא מאמין שגורם לגנאש להימשך זמן רב יותר. אם אתה עושה את זה, לפצות על אידוי נוסף על ידי מתחיל עם קצת יותר שמנת.
יוצקים את השמנת על השוקולד, מועכים כל חתיכות גדולות עם כף עץ.
לאחר מכן מערבבים עם מקצף במעגלים קונצנטריים (לא להכות או לשלב אוויר), החל במרכז ועובד את דרכך לקצה, עד ganache הוא חלק.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה, על 1 שעה, ולאחר מכן, באמצעות שקית מאפה עם פתיחה או קצה 3/8 אינץ', צינור לתוך תלוליות (בערך 3/4 אינץ 'ו 1 אינץ' רחב) על גיליונות אפייה מצופה קלף. כאשר צנרת, לסיים כל תל עם קפיצת פרק כף היד כדי לרכך זווית קצה הנקודה. להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
בינתיים, להמיס 3 אונקיות יותר של אותו Valrhona ולמרוח כמה על יד כפפה. בעדינות לשפשף כל כמהין צונן כדי מעיל בקלילות עם שוקולד. הסוד לציפוי עדין של שוקולד הוא לגלגל כל כמהין במשטח של שוקולד נמס ביד. לינקס תמיד משתמשת בכפפות.
לזרוק את הכמהין באבקת קקאו Valrhona unsweetened כך שהם נראים כמו שמות שלהם, טרי שנחפר מן האדמה. מזלג הוא הכלי הטוב ביותר לזרוק כמהין בקקאו. לנער כמהין במסננת לחסל קקאו עודף. תאחסן כמהין במקרר.