קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

כמהין השוקולד של רוברט לינקס

כמהין השוקולד של רוברט לינקס
שוקולד טראפלס של רוברט לינקס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 35 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מטבל התירס של רוברט, יותר טוב מרוברט רדפורד., ו Robert E. Lee Bundt.

הוראות

1
דק קוצצים 8 אונקיות של השוקולד ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מביאים שמנת כבדה לרתיחה בסיר כבד קטן. ודא המחבת שלך היא קטנה, כך תאבד את הכמות הקטנה ביותר של שמנת כדי אידוי, וכבד, אשר ישמור את השמנת מלצרוב. לינקס מבשל את השמנת שלו שלוש פעמים-הוא מאמין שגורם לגנאש להימשך זמן רב יותר. אם אתה עושה את זה, לפצות על אידוי נוסף על ידי מתחיל עם קצת יותר שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את השמנת על השוקולד, מועכים כל חתיכות גדולות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
לאחר מכן מערבבים עם מקצף במעגלים קונצנטריים (לא להכות או לשלב אוויר), החל במרכז ועובד את דרכך לקצה, עד ganache הוא חלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה, על 1 שעה, ולאחר מכן, באמצעות שקית מאפה עם פתיחה או קצה 3/8 אינץ', צינור לתוך תלוליות (בערך 3/4 אינץ 'ו 1 אינץ' רחב) על גיליונות אפייה מצופה קלף. כאשר צנרת, לסיים כל תל עם קפיצת פרק כף היד כדי לרכך זווית קצה הנקודה. להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בינתיים, להמיס 3 אונקיות יותר של אותו Valrhona ולמרוח כמה על יד כפפה. בעדינות לשפשף כל כמהין צונן כדי מעיל בקלילות עם שוקולד. הסוד לציפוי עדין של שוקולד הוא לגלגל כל כמהין במשטח של שוקולד נמס ביד. לינקס תמיד משתמשת בכפפות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
לזרוק את הכמהין באבקת קקאו Valrhona unsweetened כך שהם נראים כמו שמות שלהם, טרי שנחפר מן האדמה. מזלג הוא הכלי הטוב ביותר לזרוק כמהין בקקאו. לנער כמהין במסננת לחסל קקאו עודף. תאחסן כמהין במקרר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף