קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

כמהין השוקולד של רוברט לינקס

כמהין השוקולד של רוברט לינקס
שוקולד טראפלס של רוברט לינקס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 35 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מטבל התירס של רוברט, יותר טוב מרוברט רדפורד., ו Robert E. Lee Bundt.

הוראות

1
דק קוצצים 8 אונקיות של השוקולד ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מביאים שמנת כבדה לרתיחה בסיר כבד קטן. ודא המחבת שלך היא קטנה, כך תאבד את הכמות הקטנה ביותר של שמנת כדי אידוי, וכבד, אשר ישמור את השמנת מלצרוב. לינקס מבשל את השמנת שלו שלוש פעמים-הוא מאמין שגורם לגנאש להימשך זמן רב יותר. אם אתה עושה את זה, לפצות על אידוי נוסף על ידי מתחיל עם קצת יותר שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את השמנת על השוקולד, מועכים כל חתיכות גדולות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
לאחר מכן מערבבים עם מקצף במעגלים קונצנטריים (לא להכות או לשלב אוויר), החל במרכז ועובד את דרכך לקצה, עד ganache הוא חלק.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה, על 1 שעה, ולאחר מכן, באמצעות שקית מאפה עם פתיחה או קצה 3/8 אינץ', צינור לתוך תלוליות (בערך 3/4 אינץ 'ו 1 אינץ' רחב) על גיליונות אפייה מצופה קלף. כאשר צנרת, לסיים כל תל עם קפיצת פרק כף היד כדי לרכך זווית קצה הנקודה. להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בינתיים, להמיס 3 אונקיות יותר של אותו Valrhona ולמרוח כמה על יד כפפה. בעדינות לשפשף כל כמהין צונן כדי מעיל בקלילות עם שוקולד. הסוד לציפוי עדין של שוקולד הוא לגלגל כל כמהין במשטח של שוקולד נמס ביד. לינקס תמיד משתמשת בכפפות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
לזרוק את הכמהין באבקת קקאו Valrhona unsweetened כך שהם נראים כמו שמות שלהם, טרי שנחפר מן האדמה. מזלג הוא הכלי הטוב ביותר לזרוק כמהין בקקאו. לנער כמהין במסננת לחסל קקאו עודף. תאחסן כמהין במקרר.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף