כמהין שוקולד תפוזים
אם יש לך שמן צמחי, שוקולד למחצה, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כמהין שוקולד תפוזים, כמהין שוקולד תפוזים, ו כמהין שוקולד תפוזים.
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב חמאה ושמנת. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום. מערבבים ב 4 אונקיות שוקולד קצוץ, ליקר כתום, וגרידת תפוזים; להמשיך ערבוב עד חלקה.
יוצקים תערובת טראפל לתוך קערה רדודה או 9x5 במחבת כיכר. להירגע עד המשרד, על 2 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. צורה תערובת כמהין צונן על ידי כפיות מעוגלות לתוך כדורים קטנים (baller מלון גם עובד היטב עבור חלק זה).
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים קלות, להמיס הנותרים 4 אונקיות שוקולד עם השמן, ערבוב עד חלקה. מגניב לפושר.
טיפה כמהין, אחד בכל פעם, לתערובת שוקולד מומסת. באמצעות 2 מזלגות, להרים כמהין מהשוקולד, המאפשר כל שוקולד עודף לטפטף בחזרה למחבת לפני העברת בחזרה על תבנית אפייה. צ ' יל עד סט.