קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

כמון מושחר-קאיין אמנון

כמון מושחר-קאיין אמנון
אם יש לך פלפל, מלח, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. נסו כמון-קאיין פירה עם בצל מקורמל, אמנון מושחר, ו אמנון מושחר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
לשפשף שמן באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מערבבים כמון, מלח, אבקת שום ופלפלים; מפזרים על דגים. מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מטגן 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת שוםאבקת שום
פלפליםפלפלים
כמוןכמון
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.