אם יש לך פלפל, מלח, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. נסו כמון-קאיין פירה עם בצל מקורמל, אמנון מושחר, ו אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לשפשף שמן באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
3
מערבבים כמון, מלח, אבקת שום ופלפלים; מפזרים על דגים. מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מטגן 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או מידה רצויה של doneness.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.