קושימומחה
מוכן ב36 שעות
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

כנפי Buffalo Confit כפולות פריכות במיוחד

כנפי Buffalo Confit כפולות פריכות במיוחד
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 36 שעות נסו כנפיים מתובלות ומתוקות תאילנדיות פריכות במיוחד, עוף מטוגן פריך במיוחד, ו עוף מטוגן חריף במיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור ווק גדול או הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 225 עד 250 ° F על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק (עוף צריך להיות מבעבע בעדינות). המשך לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 121° עד העוף מבושל דרך העור הוא רך אבל לא פריך או השחמה, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
שיטת תנור: התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-225 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור הולנדי גדול בטוח לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 93° על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד כנפי עוף רכות אבל לא השחמה, 40 דקות עד 1 שעה (עוף צריך להיות רך אבל לא מתפרק).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר סיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
כאשר מוכן לשרת, לשלב חמאה ופרנק בסיר קטן על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
שמן חום עד 400 ° F. בזהירות להוסיף שליש עוף לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 375 עד 400 ° F עד חום זהוב פריך, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מעבירים לקערה עם רוטב, זורקים למעיל, ומגישים עם גבינה כחולה וסלרי. חזור עם קבוצות שנותרו, הגשה אצווה אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.