כנפי Buffalo Confit כפולות פריכות במיוחד
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 36 שעות נסו כנפיים מתובלות ומתוקות תאילנדיות פריכות במיוחד, עוף מטוגן פריך במיוחד, ו עוף מטוגן חריף במיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור ווק גדול או הולנדי.
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 225 עד 250 ° F על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק (עוף צריך להיות מבעבע בעדינות). המשך לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 121° עד העוף מבושל דרך העור הוא רך אבל לא פריך או השחמה, על 20 דקות בסך הכל.
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
שיטת תנור: התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-225 ° F.
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור הולנדי גדול בטוח לתנור.
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 93° על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד כנפי עוף רכות אבל לא השחמה, 40 דקות עד 1 שעה (עוף צריך להיות רך אבל לא מתפרק).
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
כאשר מוכן לשרת, לשלב חמאה ופרנק בסיר קטן על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה לחלוטין.
שמן חום עד 400 ° F. בזהירות להוסיף שליש עוף לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 375 עד 400 ° F עד חום זהוב פריך, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים לקערה עם רוטב, זורקים למעיל, ומגישים עם גבינה כחולה וסלרי. חזור עם קבוצות שנותרו, הגשה אצווה אחת בכל פעם.