כנפי באפלו בריח בירה
כנפי באפלו מזוגגות עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת בצל, רוטב פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו בירה-בריין-Can Chicken, כנפיים ודברים כנפי תאו שום, ו כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר.
בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, מלח ובירה עם מקציף.
להוסיף כנפי עוף; לזרוק בעדינות מעיל. מקררים 30 דקות למלח.
בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, מערבבים אבקת בצל, אבקת שום ופפריקה.
לנקז עוף; טפיחה יבשה עם מגבות נייר. להשליך מלח.
הוסף עוף לשקית; לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מניחים עוף על גיליון עוגיות.
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה. מערבבים ברוטב פלפל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (165°F). אם תרצה, לנער רוטב פלפל נוסף על כנפיים לאחר האפייה.