כנפי עוף באליניות
כנפי עוף באליניות דורשות כ 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 121 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שורש כורכום, כנפי עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סאטה עוף בלינזי, עוף בגריל בלינזי, ו עוף בלינזי (איאם פללה).
הוראות
מערבבים שום, פלפל צ ' ילה, שאלוט, כורכום, ומלח כשר; חבורה עם מרגמה ועלי, או עם הצד השטוח של סכין קצבים.
מניחים לתוך קערה, ומערבבים סוכר חום, ושמן זית. לזרוק כנפי עוף עם מרינדה, כיסוי, ומקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לזרוק את כנפי העוף שוב כדי לחלוט במרינדה, ואז לפרוש על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום עמוק, זהוב, כ -30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.