כנפי עוף ויאטנמיות מוזהבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של וייטנאמיים, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף זהב ויאטנמית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 425 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 2 שעות ו -45 דקות. . נסו כנפי עוף בסגנון וייטנאמי, כנפיים בסגנון וייטנאמי קרמל עוף, ו כנפי עוף צלויות וייטנאמיות-Canh Ga Nuong (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כנפי העוף, שום, בצל לתוך קערה גדולה.
יוצקים רוטב סויה, רוטב דגים, מיץ לימון ושמן שומשום. מתבלים במלח, פלפל, אבקת שום וסוכר; זורקים יחד עד מצופה היטב. מכסים ומקררים 2 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד אלומיניום.
הסר כנפיים מן המרינדה, הזמנת תוספת. מסדרים כנפיים בשכבה אחת מעל תחתית המנה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש, פונים פעם אחת ומצחצחים עם מרינדה שמורות, עד שמיצי חום ובשר זהובים עמוקים רצים ברורים, כ -30 דקות.