כנפי עוף ממולאות
כנפי עוף ממולאות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרמזן, חומץ יין לבן, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), חמאה חומה כנפי מפרץ ישנות (aka כנפי העוף הטובות ביותר אי פעם!), ו אדון הכנפיים (כנפי עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את קצות הכנפיים, שומרים לשימוש נוסף, וכנפיים חצויות במפרק. להשליך קרום מן הלחם במעבד מזון טוחנים לחם דק. למדוד 1 1/2 פירורי לחם כוסות. עם מרגמה ועלי או במטחנת קפה / ספייס חשמלי לטחון בגסות זרעי חרדל.
מחממים תנור ל 450 מעלות f ושמן מתלה של מחבת broiler.
בקערה גדולה להקציף יחד זרעי חרדל, חרדל, שמן, חומץ, מלח, קאיין.
מוסיפים כנפיים ומערבבים למעיל. בצלחת רדודה מערבבים יחד פירורי לחם ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל. לחץ על כנפיים, צדדים עבים למטה, לתוך תערובת פירורי לחם כדי מעיל משני הצדדים ולסדר, צד העור למעלה, על מתלה.
כנפיים צלויות באמצע התנור עד מבושל דרך וזהב, כ -30 דקות.
מגישים כנפי עוף חמות או בטמפרטורת החדר, עם מקלות סלרי, מקלות גזר, רצועות פלפל אדום, יורה אפונה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.