כנפי עוף פהיטה
מתכון כנפי עוף פהיטה מוכן בסביבות 5 שעות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 65 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כנפי פהיטה, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו חמאה חומה כנפי מפרץ ישנות (aka כנפי העוף הטובות ביותר אי פעם!) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל כנף עוף לשניים; מניחים בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון.
להוסיף מרכיבים במרינדה; שקית חותם. תהפוך את התיק לכנפי מעילים. מקררים לפחות 4 שעות, אבל לא יותר מ 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
לנקז כנפי עוף, הזמנת מרינדה.
מניחים עוף על מחבת ברוילר.
אופים 45 עד 60 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (180°F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה שמורות. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.