קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כנפי עוף צ'ילה עם מלפפונים שמנת

כנפי עוף צ'ילה עם מלפפונים שמנת
לכו לחנות ותרימו פלפל, שיני שום, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כנפי עוף צ'ילה, כנפי עוף עם צ'ילה קוריאנית, ו דבש-צ'ילה כנפי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב צ 'ילה, טחינה, חומץ, סויה, שום וג' ינג ' ר בבלנדר ומעבדים במהירות גבוהה במשך 10 שניות. הגדר את רוטב צ ' ילה בצד עד מוכן לשימוש או להכניס למקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טחינהטחינה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
חותכים את קצות כנפי העוף ולהשליך. לפצל את הכנפיים לשניים במשוח לעשות כנפיים ותיפופים. תגיד לקצב שלך לעשות את זה אם אתה רוצה.יש לשטוף את כנפי העוף ולטפוח יבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
3
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בזהירות להוסיף את הכנפיים לשמן החם ומטגנים בקבוצות עד שהם arecrispy ולצוף על פני השטח, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מעבירים את הכנפיים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף מספיק רוטב צ ' ילה כדי מעיל לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
כדי לשרת, לארגן את הכנפיים על מגש ומקשטים עם כוסברה ובצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
8
מגישים מיד עם מלפפונים שמנת ואת השאררוטב צ ' ילי בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
חותכים את המלפפון חצי לאורכו. לגרוף את הזרעים עם כפית. חותכים את המלפפון דק מאוד עם מנדולינה או סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שים את המלפפון בקערת נירוסטה בינונית או זכוכית; מוסיפים את המלח ומערבבים היטב כדי לשלב. להפריש במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר את המלפפונים למסננת ולשטוף ביסודיות. לסחוט יבש עם הידיים ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
החזירו את המלפפונים לקערה והוסיפו את היוגורט, השמנת, השום, המנטה ומיץ הלימון. לזרוק לשלב; עונה עם פלפל. להכניס למקרר עד מוכן לשימוש או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.