קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

כנפי עטלף עם מטבל ביצה וידיים טובעות

כנפי עטלף עם מטבל ביצה וידיים טובעות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כנפי עטלף עם מטבל ביצה הידיים טובעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל גס, פרמזן, עלי פטרוזיליה טריים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו ידי פופקורן ליל כל הקדושים, Occhi di bae, עוגיות כל כך גדולות אתה יכול להחזיק אותם בשתי ידיים, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מעיל 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בצלחת רדודה או שקית ניילון, לשלב רוטב סויה, סוכר, זנגביל, שום, אבקת חמישה תבלינים, רוטב חם, מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מערבבים היטב.
4
הוסף כנפי עוף ושדי עוף והפוך למעיל (בשלב זה, אתה יכול להכניס למקרר עד 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
כנפי עוףכנפי עוף
5
העברת כנפי עוף ושדיים לסדינים אפייה מברשת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 25 עד 30 דקות, עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי להפוך את" הידיים", להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F. מעיל גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
פרוס בצק ונפרד ל-12 מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
רול לתוך 4 אינץ 'ארוך" אצבעות " ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מברשת ביצה לבן על כל מקלוני לחם ומניחים פרוסת שקדים על קצה 1, מה שהופך ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שקדיםשקדים
11
מפזרים פרמזן על שאר מקל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
12
אופים 10 עד 12 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
כדי להפוך את לטבול, בקערה בינונית, לשלב שמנת חמוצה, פטרוזיליה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מערבבים היטב.
15
מניחים לטבול בקערה הגשה ולהכניס אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מגישים את הכנפיים עם מטבל "ידיים" ושדיים עוף להזמין לסלט.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
כנפי עוףכנפי עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.