כנפי עטלף עם מטבל ביצה וידיים טובעות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כנפי עטלף עם מטבל ביצה הידיים טובעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל גס, פרמזן, עלי פטרוזיליה טריים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו ידי פופקורן ליל כל הקדושים, Occhi di bae, עוגיות כל כך גדולות אתה יכול להחזיק אותם בשתי ידיים, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מעיל 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי בישול.
בצלחת רדודה או שקית ניילון, לשלב רוטב סויה, סוכר, זנגביל, שום, אבקת חמישה תבלינים, רוטב חם, מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
הוסף כנפי עוף ושדי עוף והפוך למעיל (בשלב זה, אתה יכול להכניס למקרר עד 24 שעות).
העברת כנפי עוף ושדיים לסדינים אפייה מברשת עם מרינדה.
אופים 25 עד 30 דקות, עד העוף מבושל דרך.
כדי להפוך את" הידיים", להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F. מעיל גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
פרוס בצק ונפרד ל-12 מקלות לחם.
רול לתוך 4 אינץ 'ארוך" אצבעות " ומניחים על תבנית אפייה.
מברשת ביצה לבן על כל מקלוני לחם ומניחים פרוסת שקדים על קצה 1, מה שהופך ציפורן.
מפזרים פרמזן על שאר מקל הלחם.
אופים 10 עד 12 דקות, עד חום זהוב.
כדי להפוך את לטבול, בקערה בינונית, לשלב שמנת חמוצה, פטרוזיליה וחרדל.
מניחים לטבול בקערה הגשה ולהכניס אצבעות.
מגישים את הכנפיים עם מטבל "ידיים" ושדיים עוף להזמין לסלט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.