כנפיים אדומות דביקות
כנפיים אדומות דביקות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם כנפי עוף, צ'ילי jalapeño, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אדום חם דביק כנפיים, כנפיים דביקות, ו כנפיים דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כנפיים, לנקז, לחתוך בנפרד במפרקים; טיפים מילואים לשימושים אחרים.
מניחים עוף שנותר בשכבה אחת במחבת nonstick 10-by 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד חום ופריך, כ 1 שעה, הפיכת חתיכות מדי פעם עם מרית רחבה.
בינתיים, במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ 'על חום גבוה, מערבבים שמן, שום, צ' ילי עד ירקות רפויים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מיץ רימונים, מיץ חמוציות, סוכר וחומץ. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד מופחת 2/3 כוס, על 15 דקות.
מסננים ומשליכים שומן מכנפי עוף.
יוצקים רוטב רימון על כנפיים ולהפוך חתיכות עם מרית.
אופים עד רוטב מתעבה ומקלות לכנפיים, על 12 דקות, מפנה חתיכות לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.