כנפיים חמות על האש
כנפיים חמות ברביקיו נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וקטוגני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 231 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חמאה, רוטב פלפלים, כנפי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כנפי ברביקיו חריפות, כנפי זמזום על האש, ו כנפיים מטוגנות על האש עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; מחק קצות כנפיים.
בקערה שלבו רוטב סלט, רוטב פלפל וקאיין.
הסר 1/2 כוס לצלייה; מכסים ומקררים.
מניחים את הרוטב שנותר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עוף והופכים לציפוי. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מחק את המרינדה. כנפי גריל, מכוסות, על אש בינונית במשך 12-16 דקות, הופכות מדי פעם.
מוסיפים חמאה לרוטב השמור; מברישים מעל כנפיים.
גריל, חשוף, 8-10 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור, צולה והופך כמה פעמים.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ
כנפי עוף עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון