כנפיים חריפות
כנפיים חריפות הן ללא גלוטן מתאבנים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 397 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, רוטב חריף עם מצנפת סקוטית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), רוטב פאדג'חם, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים את הרוטב על אש בינונית עד חם.
להקציף בחמאה, קצת בכל פעם. המשך לטאטא עד התערובת היא emulsified.
לטאטא במלח לפי הטעם, ואז להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על הרוטב חם.
מפזרים מלח ופלפל על כל העוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לשחרר את הלחות על העור.
מפזרים את עמילן התירס על כל העוף וזורקים עד מצופה באופן שווה.
מלא מחבת גדולה עם שמן לעומק של 1/2 אינץ'.
חום מעל חום גבוה עד חם מנצנץ. (כאשר השמן מוכן, קוביית לחם ירד לתוכו יהפוך זהב בתוך 15 שניות.)
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את התיפופים הראשון, ולאחר מכן את הכנפיים בשכבה אחת. לבשל, להפוך את העוף עם מלקחיים, במשך 4 דקות. להעלות את החום גבוה. לבשל, הופך מדי פעם, עד העוף הוא חום זהוב בחוץ ולא ורוד יותר בפנים, על 4 דקות יותר.
מעבירים את העוף לקערה גדולה ומוסיפים את הרוטב החריף וחלפיניו. לזרוק עד מצופה באופן שווה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.