כעכים רכים ללא גלוטן
בייגלה רך נטול גלוטן ולקטוז, צמחוני, ללא גלוטן לחם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה הוא אפילו לא קצת בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 1263 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כעכים רכים ללא גלוטן, הלחמניות הרכות של קריסטי (ללא גלוטן!), ו עוגיות סוכר רכות של m&M ללא גלוטן.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז חום, עמילן טפיוקה, מלח, מסטיק xanthan, ואבקת אפייה.
להקציף לשלב. בקערה קטנה, לשלב 1 כוס מים חמים ושמרים יבשים פעילים. מערבבים. אפשר לעמוד במשך שלוש דקות.
מוסיפים מים-תערובת שמרים, ביצה, סירופ תירס קל, ושמן צמחי למרכיבים יבשים. Fit stand מיקסר עם קובץ מצורף משוט.
מערבבים על מהירות בינונית עד הבצק יוצר, כ 4 דקות. הבצק צריך להיות מוצק אבל לא יבש. אם כל מרכיבים יבשים להישאר בתחתית הקערה או אם הבצק נראה יבש, להוסיף 2 כפות נוספות מים.
להפוך את הבצק על הדלפק אורז לבן קל. ללוש בצק לכדור עד חלקה. הקפד לא להשתמש ביותר מדי לחץ בעת לישה.
מעבירים בצק לקערה משומנת קלות. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולאפשר לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 עד 1 1/2 שעות.
התאם מדפי תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 425 ° F. להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. להפוך את הבצק על משטח מקומח אורז לבן קל מאוד. Punch למטה בצק בעדינות כדי להוציא את האוויר.
חתוך ל-12 חתיכות. מכסים את הבצק בניילון נצמד. אחד בכל פעם, ללוש כל פיסת בצק עד חלקה. לאחר מכן, לרדד את חתיכות הבצק לתוך 12 to14-inch יומני. (אתה רוצה מעט קמח אורז לבן על שטח הדלפק שבו אתה מגלגל את הבצק. אם יש יותר מדי קמח בצד החיצוני של הבצק, בצק הבייגלה לא ידבק לעצמו כאשר אתה הולך לעצב אותו.)
קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר קלף. עבודה יומן אחד בכל פעם, ליצור את הבצק לתוך "u". לסובב כל קצה יחד ולאחר מכן לחץ על החבל לתחתית "u". אתה רוצה ללחוץ על הבצק בחוזקה כדי להבטיח את הקצוות מקל על " u " או בייגלה יכול לפענח במהלך רותחים.
מניחים כעכים בצורת על תבנית אפייה מוכנה.
מוסיפים את סודה לשתיה וסוכר מגורען למים הרותחים. אחד אחד, מרתיחים את הבייגלה. אם הבייגלה צף, להרתיח במשך כחמש שניות. אם הבייגלה שוקע, לחכות שזה לצוף לחלק העליון של המים ולאחר מכן להסיר. החזירו כעכים מבושלים למדפי האפייה המוכנים.
מפזרים בנדיבות מלח כשר או בייגלה.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות, מסתובב גיליונות אפייה באמצע הדרך במהלך האפייה.
הסר ולאפשר בייגלה להתקרר. בייגלה מוגשים הכי טוב ביום שבו מכינים אותם. אם תרצה, להקפיא פעם מקורר לחמם בתנור חם.