קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

כעכים רכים ללא גלוטן

כעכים רכים ללא גלוטן
בייגלה רך נטול גלוטן ולקטוז, צמחוני, ללא גלוטן לחם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה הוא אפילו לא קצת בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 1263 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כעכים רכים ללא גלוטן, הלחמניות הרכות של קריסטי (ללא גלוטן!), ו עוגיות סוכר רכות של m&M ללא גלוטן.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז חום, עמילן טפיוקה, מלח, מסטיק xanthan, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב. בקערה קטנה, לשלב 1 כוס מים חמים ושמרים יבשים פעילים. מערבבים. אפשר לעמוד במשך שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מים-תערובת שמרים, ביצה, סירופ תירס קל, ושמן צמחי למרכיבים יבשים. Fit stand מיקסר עם קובץ מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מערבבים על מהירות בינונית עד הבצק יוצר, כ 4 דקות. הבצק צריך להיות מוצק אבל לא יבש. אם כל מרכיבים יבשים להישאר בתחתית הקערה או אם הבצק נראה יבש, להוסיף 2 כפות נוספות מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להפוך את הבצק על הדלפק אורז לבן קל. ללוש בצק לכדור עד חלקה. הקפד לא להשתמש ביותר מדי לחץ בעת לישה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מעבירים בצק לקערה משומנת קלות. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולאפשר לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
התאם מדפי תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 425 ° F. להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. להפוך את הבצק על משטח מקומח אורז לבן קל מאוד. Punch למטה בצק בעדינות כדי להוציא את האוויר.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
חתוך ל-12 חתיכות. מכסים את הבצק בניילון נצמד. אחד בכל פעם, ללוש כל פיסת בצק עד חלקה. לאחר מכן, לרדד את חתיכות הבצק לתוך 12 to14-inch יומני. (אתה רוצה מעט קמח אורז לבן על שטח הדלפק שבו אתה מגלגל את הבצק. אם יש יותר מדי קמח בצד החיצוני של הבצק, בצק הבייגלה לא ידבק לעצמו כאשר אתה הולך לעצב אותו.)
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר קלף. עבודה יומן אחד בכל פעם, ליצור את הבצק לתוך "u". לסובב כל קצה יחד ולאחר מכן לחץ על החבל לתחתית "u". אתה רוצה ללחוץ על הבצק בחוזקה כדי להבטיח את הקצוות מקל על " u " או בייגלה יכול לפענח במהלך רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים כעכים בצורת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מוסיפים את סודה לשתיה וסוכר מגורען למים הרותחים. אחד אחד, מרתיחים את הבייגלה. אם הבייגלה צף, להרתיח במשך כחמש שניות. אם הבייגלה שוקע, לחכות שזה לצוף לחלק העליון של המים ולאחר מכן להסיר. החזירו כעכים מבושלים למדפי האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מפזרים בנדיבות מלח כשר או בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות, מסתובב גיליונות אפייה באמצע הדרך במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
הסר ולאפשר בייגלה להתקרר. בייגלה מוגשים הכי טוב ביום שבו מכינים אותם. אם תרצה, להקפיא פעם מקורר לחמם בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman