כפית בטטה
עוגיית בטטה יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 225 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כפית בטטה, לחם תירס מתוק, ו סופלה כפית מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים כדי מבשלים 3-qt. סיר מעל חום בינוני.
להקציף קמח תירס לתערובת חלב בזרם איטי, יציב. לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתרחקת מתחתית המחבת.
הסר מהחום, ומערבבים בחמאה. מגניב 10 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מערבבים בתערובת קמח תירס. מערבבים בחלמונים ואבקת אפייה, ערבוב עד מעורבב היטב.
היכו חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס; לקפל לתוך תערובת תפוחי אדמה. הבלילה כפית לתוך חמאה היטב 3 qt. צלחת אפייה.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ונפוח. (הקצוות יהיו מוצקים והמרכז עדיין יהיה רך מעט.) מגניב 10 דקות על מתלה תיל לפני ההגשה.