כפתורי Gianduia
אם יש לכם סודה לשתיה, אגוזי לוז טחונים, אבקת קפה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוניז Gianduia, Gianduia Gelato, ו בראוניז "נוטלה" של ג'יאנדויה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, הכה חמאה משחימה וסוכר עד מעורבב. לנצח לבן ביצה וניל עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת קקאו, אבקת קפה וסודה לשתייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד משולב היטב. מערבבים באגוזי לוז.
טיפת בצק 1/2-מנות כפית, 1 אינץ 'זה מזה, על גבי קלף מרופד בחמאה או בישול 12-על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
אופים בתנור 350 עד צמרות של עוגיות נראה סדוק מעט, 8 עד 10 דקות; אם אפייה יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים מגניב. אם עוגיות חמות מתחילות להישבר, החלק מרית דקה תחתם כדי לשחרר; תן לעמוד על מחבת כדי המשרד, 2 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.