כרוב אדום דני
כרוב אדום דני עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 117 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 50 סנט למנה מנות. אם יש לך סוכר, חומץ מזוקק, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 11 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כרוב אדום ספירלי כרוב קולרבי עם ויניגרט כוסברה, כרוב אדום דני, ו כרוב חום דני עם קימל.
הוראות
הסר את הסט החיצוני של עלים של כרוב וזורקים.
חותכים רבעי כרוב; הסר וזורק גזע לבן. קוצצים את הכרוב שנותר דק.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים כרוב בחמאה מומסת עד לריכוך קל, 2 עד 3 דקות.
יוצקים חומץ על כרוב ומערבבים לציפוי.
מוסיפים לסיר מיץ חמוציות וסוכר. מתבלים תערובת כרוב במלח.
מנמיכים את האש לנמוכה, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהכרוב רך לחלוטין, 60 עד 75 דקות.
מוסיפים עוד סוכר לקראת הסוף אם הוא טארט.