כרוב אדום מטוגן עם תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 103 קלוריות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, כרוב, שמיר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו כרוב מטוגן ותפוחים, כרוב אדום מבושל ותפוחים, ו כרוב אדום מטוגן (עם תפוחים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
רבעו את הכרוב וחתכו את הליבה ואז חתכו את הרבעים לשליש. שוטפים במים קרים ומניחים בצד. בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
קולים את הבצל והתפוחים למשך 2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השמיר הקצוץ, עלי הדפנה, הכרוב והמרק. מבשלים 5 דקות עד שהוא מתחיל לנבול. מערבבים פנימה את החומץ לשמירה על הצבע האדום.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף
ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מוסיפים סוכר, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות עד שהכרוב רך, תוך ערבוב מדי פעם.