כרוב אדום עם נקניק ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב אדום עם נקניק ותפוחים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, כרוב, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: נקניק מעושן עם כרוב ותפוחים, כרוב אדום מטוגן עם נקניק ותפוחים, ו נקניק וכרוב "אטריות" עם תפוחים מטוגנים.
הוראות
חום 1 כפית שמן קנולה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר תרמילים מ 6 אונקיות נקניק איטלקי טורקיה.
מוסיפים נקניק ו 1 כוס דק פרוס בצל אדום למחבת; לבשל 4 דקות או עד נקניק הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים 6 כוסות דק פרוס כרוב אדום, 1 1/2 כוסות קצוץ דק תפוח סבתא סמית, 2/3 כוס מיץ תפוחים, 2 כפות סוכר חום כהה, 2 כפות חומץ יין אדום, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית טימין מיובש, 1/8 כפית פלפל שחור, ו 1 עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד כרוב הוא רך, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.