כרוב אדום פריך סלט כרוב
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עוף צלוי, מלח ופלפל, תפוח אדום עור, חילבה הקרקע. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב אדום פריך סלט כרוב, סלט כרוב קראנצ'י נאפה, ו כרוב פריך וסלט כרוב ראמן.
הוראות
באמצעות סכין גדולה, לגרוס את הכרוב ולמקם בקערה גדולה עם גזר, תפוח ובצל באביב.
מקציפים יחד את המיונז, חומץ ושמן. עונה ואז לזרוק עם הסלט.
הגש או ראה את ההצעות שלנו, להלן מימין.
כדי לעשות עם עוף צלוי, לגזור את הגבעולים מן punnet של חרדל קרס ומערבבים חצי לתוך סלט כרוב עם חרדל מלא. מחלקים בין צלחות ואז לפזר את העוף הצלוי (שאריות או חנות קנה) על גבי.
מפזרים את התוספת שנותרה ומגישים.
כדי להפוך עם עוף במרינדה, לחמם את הגריל גבוה. קרע את העלים מבזיליקום גדול ופיזר חצי מהם לסלט כרוב. קוצצים את השאר ומערבבים עם חילבה הקרקע קמצוץ או כוסברה, גרידה ומיץ של סיד, שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לשפשף את חזה העוף בתערובת הסיד (להשאיר לרבד במשך 10 דקות אם זמן), ואז גריל במשך 6 דקות בכל צד עד הזהב מבושל דרך. פרוסה עבה ומגישים על גבי סלט כרוב.