כרוב ומרק שעועית לבנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 476 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קליפת parmigiano-reggiano, בצל, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו כרוב ומרק שעועית לבנה, שעועית לבנה ומרק כרוב, ו שעועית לבנה ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים שעועית עם מים על ידי 2 סנטימטרים בסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, חשוף, 1 שעה.
3
מסננים שעועית במסננת ושוטפים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
מבשלים בצל בשמן בסיר 8 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים שעועית, מרק, 1 ליטר מים, קליפת גבינה, מלח, פלפל, עלה דפנה, ורוזמרין ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם רק מכרז, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
גבינה
פלפל
שעועית
מרק
מים
בקר
מלח
7
בעוד המרק הוא רותח, נקניק חום (אם משתמשים) בקבוצות במחבת כבדה על חום מתון, מפנה, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
מרק
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
8
מערבבים גזר לתוך מרק ומבשלים 5 דקות. מערבבים בקייל, נקניק, ומים לרבע ליטר הנותרים ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך, 12 עד 15 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
נקניק
מים
כרוב
מרק
1
* מרק הוא הטוב ביותר אם עשה 1 או 2 ימים קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. דליל במים במידת הצורך. * Lacinato זמינה בדוכני חווה, שווקי תוצרת מיוחדים וחנויות מזון טבעי. שים לב שיש לו כינויים רבים: כרוב טוסקני, כרוב שחור, cavolo nero, כרוב דינוזאורים, כרוב שחור שטוח.