כרוב חג המולד הנורבגי
כרוב חג המולד הנורבגי דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 251 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול עבור חג המולד. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, זרעי קימל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: כרוב חג המולד הנורבגי, עוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד הנורבגיות, סהרוני שימור שזיפים מתובלים גזר ותפוז שוקולד, ו הנורבגי הארדנגר לפס לחג המולד.
הוראות
הניחו שתי פרוסות בייקון על תחתית סיר גדול. מכסים בשכבת כרוב.
מפזרים אבקת קמח קלה וקורט זרעי קימל. מתבלים במעט מלח ופלפל. חזור על שכבות כמה שיותר פעמים עד שייגמר לך החדר.
ממלאים את הסיר עם מספיק מים לבוא על 3/4 בצד. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 45 דקות, או עד שהכרוב רך, תוך ערבוב מדי פעם.
נותנים להתקרר מעט ואז מערבבים פנימה את החומץ והסוכר. השתמש בשיפוט שלך.
מוסיפים סוכר בזהירות לפי הטעם. הרעיון הוא ליצור איזון בין המתוק לחמוץ, וכאן טמון הטריק.