כרוב חזיר אסייתי מוקפץ
אם יש לכם כ -25 דקות במטבח, מוקפץ כרוב חזיר אסייתי עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -34 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 554 קלוריות . תמורת 1.62 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כרוב, רוטב סויה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל אסייתי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 81% , המנה הזו מעולה. נסו את מוקפץ שרימפס אסייתי , מוקפץ ירקות אסייתי עם בשר בקר טחון, ומוקפץ חזיר אננס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה או ווק, מטגנים כרוב בכפית שמן במשך 1-2 דקות או עד שהוא רך ופריך.
מוסיפים גזרים; מטגנים תוך ערבוב 3-4 דקות נוספות או עד שהגזרים פריכים-רכים.
באותה מחבת, מטגנים את הבשר בשמן הנותר במשך 2 דקות.
מוסיפים ג'ינג'ר ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות או עד שהבשר משחים קלות. מוסיפים 3/4 כוס ציר ורוטב סויה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3 דקות או עד שנוזי הבשר צלולים.
ערבבו את קורנפלור ואת יתרת הציר עד לקבלת תערובת חלקה. ערבבו בהדרגה לתוך הסיר. הוסיפו את תערובת הכרוב. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2-3 דקות או עד להסמכה.