קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב חמוץ מתוק (Rotkohl)

כרוב חמוץ מתוק (Rotkohl)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב חמוץ מתוק (Rotkohl). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 148 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סיידר תפוחים, סוכר, בצל דק וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב חמוץ מתוק, כרוב סגול חמוץ מתוק מטוגן, ו Rotkohl (כרוב אדום).

הוראות

1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף תפוח למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים כרוב למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים סיידר ומרכיבים שנותרו; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות או עד כרוב הוא רך, ערבוב מדי פעם. להשליך ציפורן עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
7
מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך