כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 9 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לכם גזר, מלח גס, כרוב נאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: כרוב נאפה כבוש חריף סיני, כרוב כבוש נאפה עם שזיפים אומבושי, ו סלט כרוב נאפה.
הוראות
לזרוק יחד כרוב, גזר, ומלח בקערה. שים kombu במיכל צר ישר צדדי (5 עד 6 אינץ ' בקוטר) העליון עם תערובת כרוב.
חותכים חתיכת קרטון כדי להתאים רק בתוך מיכל ולצרף אותו בשקית פלסטיק sealable. כרוב העליון עם עגול פלסטיק מכוסה וערימה 4 עד 6 פאונד של שימורים על גבי משקל זה. כרוב משוקלל צונן לפחות 3 שעות.
תיפטר מקומבו. לסחוט עודף נוזל מן הכרוב לזרוק עם shiso.
* כרוב עשוי להיות משוקלל עד 1 יום.