כרוב כבוש אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש אדום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 45 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כרוב, זרעי קימל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בצל אדום כבוש, רול עוגת קטיפה אדומה, ו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. לשקול כרוב עם קערה קטנה יותר מלאה פחיות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות, משליך מדי פעם.
להביא חומץ הבא 4 מרכיבים (דרך כלמשטח) לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות.
לשטוף את הכרוב ביסודיות מתחת למים קרים.
מסננים תערובת חומץ דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. מערבבים 1 כוס מים וסוכר לתוך חומץ; לשפוך מעל תערובת כרוב, לחיצה למטה לטבול. מכסים ומקררים 5 ימים. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע.