Sauerbraten עם ירקות Julienne עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, בשר בקר, צלי עגול, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב כבוש עם ירקות ג'וליאן, סלמון בזיליקום וירקות ג'וליאן, ו צדפות עלומות בשמפניה עם Julienne של ירקות, תרד עלי בשר חזיר פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הבשר של עודף שומן, מלח אותו ולהניח בצד. הפוך מרינדה על ידי שילוב של יין אדום, חומץ, מים, בצל, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה וציפורן בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אבקת זרעי אהבה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמיר טרי, מרוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תנו למרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
מניחים את הבשר במרינדה מקורר עכשיו, כיסוי, ומקרר, לילה אם אפשר, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הסר את הבשר מן המרינדה ולהניח בצד על מגש השירות. מסננים את המרינדה לסיר, מביאים לרתיחה, ולרתוח, ואז להפחית לרתיחה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לטגן במשך 2 עד 3 דקות, מחבת deglaze עם כמות קטנה של המרינדה מחוממת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ולהמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להוסיף קצת יותר של המרינדה התחמם למחבת ה-saute כדי זיגוג דה, ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שנוצר משחה. ואז, לאט להוסיף את כל המרינדה התחמם לתערובת, דומה להכנת רביכה. אם הרוטב הוא עבה מדי, אשר יכול לקרות לפעמים בגלל צפיפות של קמח, בהדרגה להוסיף עוף או ירקות מלאי עד שתגיע עקביות שבו הוא מצפה את הגב של כף. להחזיר את הבשר למחבת, לכסות ומבשלים עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר בשר ולתת מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך. מסננים את הרוטב, מניחים פרוסות בשר על צלחת הגשה, רוטב כפית סביב ומקשטים עם ירקות מאודים וגושים של שמנת חמוצה.