Sauerbraten עם ירקות Julienne עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, בשר בקר, צלי עגול, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב כבוש עם ירקות ג'וליאן, סלמון בזיליקום וירקות ג'וליאן, ו צדפות עלומות בשמפניה עם Julienne של ירקות, תרד עלי בשר חזיר פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הבשר של עודף שומן, מלח אותו ולהניח בצד. הפוך מרינדה על ידי שילוב של יין אדום, חומץ, מים, בצל, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה וציפורן בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
תנו למרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מניחים את הבשר במרינדה מקורר עכשיו, כיסוי, ומקרר, לילה אם אפשר, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הסר את הבשר מן המרינדה ולהניח בצד על מגש השירות. מסננים את המרינדה לסיר, מביאים לרתיחה, ולרתוח, ואז להפחית לרתיחה.
לטגן במשך 2 עד 3 דקות, מחבת deglaze עם כמות קטנה של המרינדה מחוממת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ולהמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
להוסיף קצת יותר של המרינדה התחמם למחבת ה-saute כדי זיגוג דה, ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שנוצר משחה. ואז, לאט להוסיף את כל המרינדה התחמם לתערובת, דומה להכנת רביכה. אם הרוטב הוא עבה מדי, אשר יכול לקרות לפעמים בגלל צפיפות של קמח, בהדרגה להוסיף עוף או ירקות מלאי עד שתגיע עקביות שבו הוא מצפה את הגב של כף. להחזיר את הבשר למחבת, לכסות ומבשלים עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר בשר ולתת מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך. מסננים את הרוטב, מניחים פרוסות בשר על צלחת הגשה, רוטב כפית סביב ומקשטים עם ירקות מאודים וגושים של שמנת חמוצה.