כרוב מוקרם
אם יש לכם חמאה, חמאה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו כרוב מוקרם סיני, כרוב מוקרם עם פטה, ו מרק כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני; להוסיף קרקרים, ו לטגן עד השחמה.
להביא כרוב ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר גדול. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד במכרז; לנקז. מערבבים במלח ופלפל; להתחמם.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים רוטב וקרקרים לתוך כרוב.