קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מוקרם

כרוב מוקרם
אם יש לכם חמאה, חמאה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו כרוב מוקרם סיני, כרוב מוקרם עם פטה, ו מרק כרוב מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני; להוסיף קרקרים, ו לטגן עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר ממחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להביא כרוב ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר גדול. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד במכרז; לנקז. מערבבים במלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים רוטב וקרקרים לתוך כרוב.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'